Programmeurs

fajaede programers 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van applicaties(Apps)die op alle toestellen en apparaten werken.Dit maakt jou bedrijf veel flexibeler wanneer het gaat over vindbaarheid op het net.

logo
logo

Ook is het beter voor je inkomsten als je klanten met een klik op de knop je producten kunnen kopen.Maak nu contact met ons en wij komen er samen wel uit wat het beste past bij jou bedrijf.

Hallo wereld!

Welkom bij Fajaede Lab,

Bij fajaede.nl zitten de beste proffessionals op  het gebied van website-en  mobiele website ontwikkeling  om jou website te realiseren zoals jj het wilt.

Om je een indruk te kunnen geven welke  mogelijkheden  er zijn hebben we hier onder een aantal uitgelicht:

Mobiele Website

Wil je een website  naar  jou eigen keuze , dan  hoort daar uiteraard  een mobiele website bij.Wij als  proffessionals bij fajade kunnen je begeleiden  om het juiste platform  te bouwen  zoals jij dat wilt.Uiteraad krijg je een mobiele website  kado als je een website bij ons laat bouwen.

Webshop

Een webshop is je eigen webwinkel online die gebruiksvriendelijk is omdat wij  bij Fajade gebruik maken van het populaire  Word Press CMS (content management system) systeem.

Applicaties

Applicaties (App) zijn een must als je je bedrijf een boost wilt geven. Tegenwoordig heeft iedereen mobiel internet en dan is het  handig om met een klik op de knop  je onderneming te kunnen bereiken. Wat dan meer omzet betekent.

Opleidingen

  • Cursus Word Press , daarbij leren wij jou om op een simpele en  praktische manier om gaan met het Content Managment System van WP om zo je eigen website te kunnen beheren.               Wat is CMS?  Het is een belangrijke tool waarmee je zelf  je content ( inhoud) aan kunt passen  van bv. tekst en foto’s.